A Lakits Villa a továbbiakban - teljes profilváltása miatt - nem tud fogadni sem irodabérlő, sem terembérlő ügyfelet.

Szolgáltatások > Virtuális inkubátorház - Pécs

A Lakits Villa Üzleti és Virtuális Inkubátorház célja, hogy szolgáltatásaival megfeleljen a hagyományos inkubátorházzal szemben támasztott elvárásoknak, továbbá webes felületén keresztül, virtuális szolgáltatásokat nyújtva segítse a vállalkozások működését.


Vállalkozástámogató szakmai szolgáltatásainkkal nem csak bérlőinket segítjük, hanem az ezt igénylő külsős vállalkozásokat is.

Virtuális inkubátorház

Nem feltétlenül kell beköltözniük a vállalatoknak az inkubátorházba, a tanácsadást és egyéb szolgáltatásainkat online is elérhetik.

A virtuális inkubátorház a hagyományos és az online rendszerek előnyeit ötvözi:

  • a hagyományos rendszer magában foglalja pl. a szakértői/tanácsadó szolgáltatásokat, vagy az üzleti kapcsolatokat,
  • az üzleti online rendszerek között itt a tematikus weblapokat, netes keresőket és fórumokat értjük.

Ezzel szemben a virtuális inkubátorházban mindkettő előnyei ötvöződnek: online elérhető, ugyanakkor valós és tapasztalt szakértőket foglalkoztat.

A virtuális inkubátorház lényege, hogy a jellemzően statikus weboldalak helyett kétirányú kapcsolatot biztosít mind a már beköltözött bérlők, mind az arra készülők, mind az egyszerűen segítséget igénylő vagy szolgáltatást igénybe venni kívánó vállalkozások számára. Működése során lehetővé teszi, hogy az inkubátorház által kínált, alkalomszerűen bérelhető tárgyalók, oktatótermek vagy eszközök időbeosztását és foglalásait netes felületen „intézze”, továbbá az érintettek és az érdeklődők számára tablószerűen nyilvántartsa.

Virtuális tanácsadás

A tanácsadási szolgáltatások (pl.: szervezetfejlesztés, jogi tanácsadás, pályázatírás-pályázatfigyelés, pénzügyi tanácsadás, piackutatás-marketing, ügyviteli tanácsadás, munkaügyi tanácsadás, stb.) az inkubátorházban működő és külső vállalkozások számára egyaránt elérhetők a webes felületen keresztül. A megfelelő rovatban feltett kérdéseket az adott terület szakértője válaszolja meg és küldi vissza írásban az érdeklődő számára, költség- és munkaidő-kímélő módon.
 

VIRTUÁLIS INKUBÁTORHÁZ SZOLGÁLTATÁSUNK AZ ALÁBBI LINKEN ELÉRHETŐ.

AZ ELEKTRONIKUS IDŐPONTFOGLALÓNKAT EZEN A LINKEN ÉRHETI EL.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KÉRJÜK KERESSEN MINKET ELÉRHETŐSÉGEINKEN.