Szolgáltatások > Időszakosan bérelhető helyiségek

Irodaházunkban akár időszakos jelleggel, óradíjért is nyújtunk bérleti lehetőséget irodahotel, tárgyalók, oktató- és előadótermek és egyéb tárolóhelyiségek használatára, amely fiatal vagy a most induló vállalkozások számára lehet kiemelten előnyös.


BÉRELHETŐ TÁRGYALÓK

Az épületben két olyan, eltérő méretű és a mai igények szerint berendezett tárgyalót alakítottunk ki, amelyeket ügyfeleink alkalomszerűen, mindenkori igényeiknek megfelelően használhatnak. Sem ezek tartós bérleti díját, sem a berendezésük költségeit nem kell megfinanszírozni, hiszen csak arra az időre kell érte fizetniük, amikor ténylegesen használják - és hozzájuk bármilyen eszköz is bérelhető (ld.alább).

Bérleti díj: 2500 és 3300 Ft + Áfa/óra.

Igény esetén részletes bérleti díj ajánlatot adunk a hozzánk fordulóknak.

 

földszint F/7. 12 m2 Irodabútorokkal berendezett tárgyaló max. 8 személyre.

Igényelhető hozzá bármilyen irodatechnikai eszköz (laptop, szkenner, diktafon, projektor, fényképező, flipchart tábla).

alagsor A/7. 31 m2

Irodabútorokkal berendezett tárgyaló max. 16 személyre, saját vizesblokkal.

Igényelhető hozzá bármilyen irodatechnikai eszköz (laptop, szkenner, diktafon, projektor, fényképező, flipchart tábla).

RÉSZMUNKAIDŐS IRODA / IRODAHOTEL

Ma már sok vállalkozás számára felesleges teher tartósan, akár éveken keresztül bérelni az irodát, tárgyalót, ha mindössze havonta-kéthavonta, netán félévente van rá szükség, és akkor is csak pár napra, esetleg csak néhány órára. De miért is tennék ezt, amikor igényeik szerinti méretben, időre és felszereltséggel tudnak immár irodát bérelni nálunk, hozzá igény szerint irodatechnikai eszközöket (laptop, diktafon, projektor és vászon, stb.)

Bérleti díj:1600 Ft + Áfa/óra.

első emelet I/6 12 m2 Modern bútorokkal berendezett iroda.

 

BÉRELHETŐ OKTATÓTERMEK

Az inkubátorház mélyföldszintjén két oktatótermet alakítottunk ki, amelyeket a mai igényeknek megfelelő oktatótermi asztalokkal, székekkel, valamint projektorokkal, vászonnal, flipchart táblával rendezünk be. A termek bármely időpontra és bármennyi időre foglalhatók, kedvezményes áron.

Bérleti díj: 3300 Ft + Áfa/óra.

Igény esetén részletes bérleti díj ajánlatot adunk a hozzánk fordulóknak.

alagsor A/1.

alagsor A/2.

alagsor A/3.

alagsor A/4.

34 főre 

34 főre

28 főre

30 főre

 

Modern oktatótermi bútorzattal berendezve, igény esetén projektorral és vetítővászonnal, férfi és női mosdóval, ruhatárral.